Čitaj.ba

U službi naroda!

Vraća se UFC, večeras spektakl na Floridi: Samo jedna borba otkazana zbog zaraze

TORONTO, CANADA - SEPTEMBER 21: (L-R) Jon 'Bones' Jones and Alexander Gustafsson touch gloves prior to their UFC light heavyweight championship bout at the Air Canada Center on September 21, 2013 in Toronto, Ontario, Canada. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Nakon skoro dva mjeseca bez gotovo ikakvih sportskih događanja na svijetu sport se polako vraća, a večeras se u Jacksonvilleu u Floridi održava UFC 249.

Iako je jedan od boraca dan uoči eventa bio pozitivan na koronavirus, priredba će se održati prema planu, osim što je otkazana borba zaraženog Ronalda Jacarea Souze protiv Uriaha Halla.

Gledatelji gladni sporta ipak će imati priliku vidjeti čak 11 borbi.

Vrhunac večeri bit će okršaj Tonyja Fergusona, drugog na UFC-ovoj listi najboljih boraca lake kategorije i desetog s “pound for pound” liste, protiv Justina Gaethjea, koji je zamijenio Khabiba Nurmagomedova. Co-main event je borba Henryja Cejuda i Dominicka Cruza.

Za zagrijavanje će na main cardu poslužiti redom borbe Hardyja i De Castra, Stephensa i Kattara te Ngannoua i Rozenstruika. Prije toga na rasporedu je još šest preliminarnih borbi.

Priredbu možete pratiti s početkom u 4 sata u noći na nedjelju na portalu gol.hr ili na Novoj TV u nedjelju oko 22:30 sati. Naravno, izravno je mogu gledati i svi koji imaju UFC Fight Pass.

Izvor: index.hr
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter