Nogomet

Mnogo se šuškalo o ljubavnoj vezi Ronalda i boksera Badra Harija

Cristiano Ronaldo jedan je od najuspješnijih nogometaša današnjice. S Messijem se već nekoliko godina izmjenjuje na svjetskom vrhu, a svi se i dalje čude kako je sa svojih 35 godina i dalje u takvoj formi.

Bivši igrač Manchester Uniteda, Phil Neville, jednom je izjavio da nikada u karijeri nije vidio igrača koji toliko radi na sebi kao igrač Juventusa.

– Ronaldo dnevno u teretani provede od tri do četiri sata. Ako se tome doda i redovni trening, dođete do šest sati. Eto, toliko Ronaldo minimalno dnevno provede na treningu.

Zato ima i tijelo na koje ni muškarci ni žene ne mogu ostati imuni. Trenutno u njemu uživa lijepa Georgina Rodriguez koju je upoznao u Gucci trgovini u Madridu. Taman je u vrijeme njene smjene ušetao Ronaldo i ostalo je historija.

– Ono što je privuklo moju pažnju bili su njegova visina, tijelo i ljepota. Tresla sam se pred njim, ali pojavila se iskra. Jako sam sramežljiva i možda me to uznemirilo, posebno pred osobom koja me je duboko dotakla samo jednim pogledom – rekla jednom Georgina.

No i prije Georgine, Ronaldo je hodao s mnogim ljepoticama. Najpoznatija mu je veza ona s Irinom Shayk s kojom se krenuo viđati početkom 2010. Zajedno su bili do 2015., a vezu je navodno prekinula manekenka.

Prije nje, šuškalo se za još nekoliko djevojaka. Iako nogometaš ima zavidnu ljubavnu historiju, i dalje u zraku stoji mogućnost da su sve ove djevojke samo krinka za njegovu ljubav prema muškarcima. Neko se vrijeme šuškalo da mu je za oko zapeo zločesti dečko, bokser Badr Hari. Iako su obojica uvijek bili okruženi lijepim ženama te sada imaju zaručnice i supruge, dugo se šuškalo kako su to sve paravani za pravu prirodu njihovog odnosa.

Pisalo se kako Ronaldo svakih nekoliko sedmica leti privatnim avionom iz Madrida do Marakeša da bi provodio vrijeme s borcem, a duo je jednom prilikom objavio i nekoliko fotografija s bazena.

Na jednoj je Badr držao Ronalda u rukama, a pored nje je napisao:

Upravo vjenčani! Na raspolaganju sam ti kad god trebaš, brate”.

Ipak, pričalo se i kako je duo često orgijao s brojnim ljepoticama te kako su takve egzibicije plaćali i po milion dolara.

Izvor: Azra

Slični članci

Back to top button