Čitaj.ba

U službi naroda!

Pjevač iz The Voice-a preminuo samo dva dana nakon što se pratiteljima požalio na bol

Zvijezda meksičkog The Voice-a Jerry Demara umro je u 43. godini nakon što se na svom Facebook profilu požalio na nepodnošljivu bol uzrokovanu samostalnim ubrizgavanjem injekcija vitamina u stražnjicu, piše Metro.

Demara, pravog imena Gerardo, snimio je video koji je objavio 48 sati prije svoje smrti u kojem je otkrio da se nalazi u bolnici.

“U bolnici sam zbog boli u zadnjici. Pogreškom sam, kroz tri različita dana, ubrizgavao vitamine u isto područje. Prekjučer sam ubrizgao posljednju injekciju. Bol je bila nepodnošljiva”, rekao je.

Zbog snažne vrtoglavice i povraćanja otišao je u bolnicu, gdje je i zadržan. U videu se požalio na tretman bolničkog osoblja te se moglo čuti da teško diše.

Nažalost, samo 48 sati poslije Demara je preminuo, a u bolnici su kao uzrok smrti naveli komplikacije zbog zaraze koronavirusom. Njegova supruga Claudia vijest je potvrdila na Facebooku.

“Ljubav mog života sada je na nebu. Hvala obitelji i prijateljima na molitvama. Volim vas sve”, poručila je.

Demara je 2018. godine bio nominovan za nagradu Grammy latinske Amerike za najbolji album. Također je bio izvrsni kantautor, pišući pjesme za brojne meksičke glazbenike, a učestvovao je i na The Voice-u.

Izvor: index.hr
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter