Čitaj.ba

U službi naroda!

Uznemirujući video! Glumac danima boravio uz tijelo sestre koja je umrla od koronavirusa

Talijanski glumac i fitness trener Luca Franzese šokirao je svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što je objavio potresan video u kojem je prikazao mrtvo tijelo svoje sestre koja ja preminula od koronavirusa.

Luca, koji se pojavio u talijanskoj kriminalističkoj televizijskoj seriji Gomorra, tvrdi da je njegova sestra Teresa preminula u subotu u svom domu u Napulju te da joj je bio dijagnosticiran COVID-19.

– Moja je sestra jučer umrla, vjerojatno zbog virusa, a ja od jučer navečer čekam odgovore. Ljudi, propali smo. Italija nas je napustila – rekao je u prvom od videa koji je objavio prije nekoliko dana.

Aiuto le istituzioni mi hanno abbandonato

Gepostet von Luca Franzese am Mittwoch, 11. März 2020

Dan kasnije otkrio je kako su još tri člana njegove obitelji zaražena koronavirusom.

– Nastavlja se noćna mora – istaknuo je.

Franzese je otkrio i da je njegova sestra bolovala od epilepsije, a na koronavirus je testirana isključivo zbog toga što je njezin brat inzistirao da je se testira. Nakon što su stigli rezultati, cijela obitelj stavljena je u samoizolaciju.

Talijanski mediji pišu i kako od 8. ožujka jedan lokalni političar pokušava pronaći pogrebni ured koji bi zbrinuo tijelo preminule Terese. Nakon što se Lucin video proširio društvenim mrežama, djelatnici pogrebnog poduzeća došli su u njegov dom i zbrinuli tijelo. Teresa je u međuvremenu i pokopana, no bez prisustva obitelji.

Izvor: Večernji list
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter