Čitaj.ba

U službi naroda!

DOK SE CIJELI SVIJET BORI S KORONOM, ON SE BORI S POTENCIJOM: Hari Mata Hari završio u bolnici zbog vijagre!?

Dok se cijeli svijet bori sa koronavirusom, Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, bori se sa lijekovima za potenciju, ekskluzivno saznaje “Alo!”.

Naime, bosansko-hercegovački pjevač nedavno je završio u jednoj privatnoj bolnici u Sarajevu i to navodno zbog vijagre koja ga je dovela do blagog srčanog udara. Kako “Alo!” saznaje od izvora bliskog pjevaču, Hari je morao da se javi ljekaru zbog blagih smetnji koje je doživio nakon što je popio dvije tablete odjednom. Pjevač se odlučio na ovaj korak jer je želio da bude intiman sa mlađom djevojkom koju je nedavno upoznao, a nije htio da se izloži mogućnosti da omane u krevetu.

– Hari je pre nekoliko dana posjetio jednu privatnu kliniku u Sarajevu i to zbog srčanih problema. Tada se ljekarima požalio na bol u grudima i lupanje srca i priznao im je da tako nešto nikada nije doživio – kaže izvor na početku razgovora i objašnjava da je Hari tada priznao ljekarima da je popio tablete za potenciju – ispričao je za „Alo!“ izvor upućen u ovu priču.

– Rekao im je da je popio dvije tablete odjednom, umjesto preporučene jedne, kako je inače pisalo na kutiji. Ljekari su obavili sve analize, te su vrlo brzo zaključili da je Harijev problem sa srcem nastao upravo zbog vijagre – priča izvor i objašnjava da je pjevač vrlo brzo otpušten na kućno liječenje.

– Hariju više ne pada na pamet da ponovo uzme vijagru, a prvi put u životu se na taj korak odlučio jer je želio da impresionira jednu mladu damu koju je nedavno upoznao. Iako je zdrav i potentan, ipak je u godinama kada može da omane u krevetu, a to nije želio da se desi – ispričao je izvor, piše “Alo”.

alt

Kako je još objasnio, zbog popularnosti, ali i delikatnosti situacije, Varešanović nije otišao u državnu kliniku, već je sve preglede obavio u privatnoj.

Kako bi provjerili istinitost ove informacije, redakcija Alo je pozvala regionalno poznatog pjevača koji je u prvi mah odbio da direktno odgovori na pitanja.

– Odakle vam te informacije i kome sam ja uopšte bitan?! – postavljao je Hari pitanja umjesto da da odgovor.

alt

– Moje srce je zdravo kao dren! Izgledam i osjećam se bar 20 godina mlađe, u punoj sam snazi i vjeran sam osobi koju volim. Neću da kažem da nikada nisam popio vijagru – rekao je Hari za “Alo!”

Izvor: Alo.rs/Foto: Vladimir Marković
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter