Magazin

Učiteljicu i voditeljicu izmučio zadatak za treći razred, nisu ga uspjele riješiti (VIDEO)

Snimak nastave za treći razred osnovne škole u sklopu programa Škola na trećem u Hrvatskoj postala je hit na društvenim mrežama zbog problema u kojem su se našle voditeljica Maja i učiteljica zbog igre. Jedan zadatak ih je baš namučio. 

Djeci je zadana igra memorije u kojoj su trebale spojiti pojmove s opisima, a voditeljica i učiteljica su pred kamerama pokušavale spojiti parove. To im je zadavalo probleme pa nikako nisu uspijevale pronaći opis za pojmove kao što su pjesma, stih, rima ili kitica. U pokušavanju nisu uspjele spojiti ni jedan jedini par pa je snimka ubrzo postala viralni hit na zabavnim i satiričnim Facebook profilima.

Ne ide nam baš”, pokušala je sve na šalu okrenuti učiteljica. “Nadam se da ste vi doma uspješniji u ovome”, govorila je zatim.

Nema veze, sad nam se smiju. Malo smo ih nasmijali”, zaključila je voditeljica nakon neuspješne igre, a smijeh se čuo i od strane kamermana.

Najbolje da vi to djeco sami riješite kod kuće pa da nam javite, možda ćete biti uspješniji. Mi smo se ovdje skroz zbunile”, poručila je učiteljica.

Muka po igri trajala je skoro tri minute, a kako se to odvijalo, možete vidjeti u videu od 23:20 minuta.

Izvor: index.hr

Slični članci

Back to top button