Showbiz

Suprug opisao iskustvo popularne pjevačice sa koronom, bio joj je zaražen i sin

Iako su se svim silama trudili da i njihova porodica ne postane dio statistike te se zaraze virusom COVID-19, zbog čega su boravili u samoizolaciji i prestali imati ikakve kontakte s drugima, pjevačica Pink, ali i njezin trogodišnji sin Jameson ipak su zaraženi.

Sama pjevačica o svemu je već otvoreno pričala, a sada je sve iz drugog ugla ispričao i njen suprug Carey Hart.

‘Bilo je teško. Oboje su bili jako bolesni, dapače, mislim da je sin imao jače simptome i loše se osjećao, stoga cijela njihova teorija da ova bolest pogađa starije ljude pada u vodu. I moja je supruga bila loše, posebice jer, kako znate, boluje od astme. Bolest joj je napala pluća i prsa i imala je problema s disanjem’, otkrio je u showu ‘The Jason Ellis Show’ Carey Hart.

Iako su bili u samoizolaciji od početka marta, stanje se zakomplikovalo nekoliko dana nakon što se Carey vratio s puta u Floridu sredinom mjeseca.

‘Stigao sam kući i nisam imao nikakve simptome. Držali smo se svih istih pravila kao i ostali i nismo željeli zaraziti se, stoga smo bili u karanteni. Simptomi su se odjednom počeli pojavljivati, a nakon nekih deset dana mom se sinu počelo pogoršavati.’

Kako je rekao, maleni Jameson tri je sedmice imao iznimno visoku temperaturu, koja se kretala između 38,8 i 39,3.

‘Četiri ili pet puta dnevno stavljali bi ga u kadu kako bi mu spustili temperaturu, a onda se i Aleciji (stvarno ime pjevačice Pink, op.a.) stanje pogoršalo’, prisjetio se Carey Hart dodavši kako su nakon toga odlučili otići u svoj stan u Los Angeles kako bi bili bliže pedijatrima i doktorima, Tek pet dana kasnije stanje se popravilo i porodica se vratila u svoj dom.

Iako se u konačnici samo Pink testirala na koronavirus, te je test bio pozitivan, njezin je suprug uvjeren da su svi bili zaraženi, iako nisu pokazivali simptome.

‘Ja nisam imao nikakve simptome, niti naša kći. Nažalost, testirati se mogla samo moja supruga, no uvjeren sam da smo svi bili zaraženi.’

Izvor: fokus.ba

Slični članci

Back to top button