Region

Pogledajte žestoku verbalnu raspravu Čedomira Jovanovića sa Cecom i Mitrovićem (VIDEO)

Čedomir Jovanović je gostovao na televiziji Pink koja je u vlasništvu Željka Mitrovića, a među gostima je bila i popularna pjevačica iz Srbije Svetlana Ceca Ražnatović.

Poslije 17 godina šutnje i izbjegavanja, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i političar Čedomir Jovanović na zamolbu vlasnika Pinka Željka Mitrovića našli su se oči u oči u nedjeljnoj TV emisiji “Hit tvit”.

Program su obilježile verbalne provokacije između Cece i Jovanovića, a situacija je eksplodirala u posljednjim minutama kad se u sve umiješao i sam Mitrović. Ceca se s političarem posvađala oko uhićenja u okviru akcije “Sablja”, a u jednom trenutku demonstrativno je napustila studio.

– Ja sam češće bila u samoizolaciji… Moram se našaliti na svoj račun, mene su prethodne vlasti malo istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u ‘Sablji’ na četiri mjeseca samoizolacije, onda sam nosila nanogicu osam mjeseci – što je također jedan oblik samoizolacije – tako da je meni ovo došlo kao ništa – rekla je pjevačica, a zatim ušla u raspravu s Čedomirom Jovanovićem, prenosi portal Mondo.rs.

– Nismo se poznavali, spajao nas je samo javni život, a razlika je u tome što je on mene hapsio, a ja njega nisam… Došli ste sa 150 policajaca u moju kuću, gdje sam živjela s djecom. Muškarci su pokazali mišiće, a sve je moglo završiti jednim pozivom. Sve kriminalce puštali ste iz zatvora, a mene ste ostavili. Je li to fer? – pitala je Ceca.

Čedo je odgovorio kako ni on nije želio doživjeti tu situaciju: “Ne da vas uhitim, već da nosim Zoranov kovčeg“.

– A ja sam znala za planove za premijerovo ubojstvo? Odgovorite mi zbog čega sam bila uhićena – inzistirala je pjevačica, a u svađu se umiješao i sam Mitrović.

– S ubojicama Zorana Đinđića bio si prijatelj, srami se, Čedo, ogriješili ste se o Cecu. Zašto ste uhitili Cecu?! Lažeš! – vikao je Mitrović, a pjevačica je zgrabila mobitel i otišla iz studija uz komentar: “Neću slušati manipulatorske gluposti”.

Izvor: Mondo.rs

Slični članci

Back to top button