Nogomet

FOTOGRAFIJA RONALDOVE ZARUČNICE S DJECOM RAZBJESNILA FANOVE

Georgina Rodriguez nedavno je na Instagramu objavila porodičnu fotografiju na kojoj ona i Ronaldo poziraju sa djecom na okupu, a na prvi pogled sve djeluje prilično idilično i simpatično, no već na drugi stvari se mijenjaju.

Naime, ova fotografija užasno je razbjesnela javnost i izazvala lavinu reakcija, prije svega zbog činjenice da su mnogi uvjereni da atraktivna crnka ovdje ne nosi gaćice. Ona je pozirala na gumenom šlaufu u jednodijelnom kostimu koji je toliko uzak i minijaturan u predjelu intimne zone, da su mnogi pomislili u prvi mah da ona uopšte ne nosi gaćice.

No, ni Georgina ni slavni fudbaler se na ovakve kritike nisu obazirali, a čini se da su se dobro zabavljali na okupu sa zajedničkom kćerkicom Martinom Alanom, ali blizancima Evom i Mateom, te Cristianom Juniorom koje je Ronaldu rodila surogat majka.

Inače, ova fit 26-godišnjakinja uglavnom je okupirana djecom, iako ima pomoć nekoliko dadilja, a porodične trenutke nerijetko dijeli na svom Instagram profilu gdje je prati više od 18 miliona ljudi.

Slični članci

Back to top button