Svijet

Bijesna zbog medicinske sestre u trgovini: ‘Fuj, širiš mikrobe…’ (VIDEO)

Medicinska sestra rasplakana je napustila trgovinu nakon što je jedna žena u dućanu podivljala na nju, optužujući je da širi mikrobe.

Kimberley Simpson, iz Burton-upon-Trent-a u Staffordshireu, nosila je službenu uniformu u prodavnici, a žena ju je slijedila deset minuta kroz B&M prodavaonicu i  vikala da nije smjela biti puštena unutra.

Simpson ju je odlučila na kraju snimiti jer je nije prestajala pratiti. Tako postoji i snimka svađe gdje se čuje kako žena prijeti da će je prijaviti.

– Znam da izgledam ružno dok plačem, ali ova me je žena pratila po dućanu i derala se na mene kako me nisu trebali pustiti u dućan jer sam u uniformi i širim mikrobe. Očito ne mogu kupiti ni osnovne stvari, a ona mi se prijetila da će pričati s mojim šefom.

Ja sam pričala i prije sa šefom koji mi je rekao da bez problema mogu u dućan, toliko radimo da nitko oko nas njie zaražen u bolnici pa očito radimo nešto dobro. Ova žena me pratila 10 minuta, nije nikog bilo od zaposlenika u dućanu da to zaustavi. Samo jedan poljski par mi je rekao da ne plačem i da je žena iznimno glupa – napisala je na Facebooku.

Izvor: 24sata.hr

Slični članci

Back to top button