Čitaj.ba

U službi naroda!

Policija objavila VIDEO obračuna Balkanaca (VIDEO)

Ukrajinska policija je saopštila da je uhapsila osobe koje su učestvovale u pokušaju ubistva navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Radoja Zvicera, prenose podgorički mediji.

Policija je navela da je uhapsila državljane Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije i da je za jednim od njih raspisana međunarodna potjernica.

Navodi se da su uhapšeni u Odesi, da su se opirali hapšenju i pokušavali da pobjegnu.

“Žrtva je državljanin Crne Gore, koji se nalazi na međunarodnoj potjernici i jedan je od vođa i organizatora narko kartela, čiji članovi isporučuju narkotike ka većini evropskih država”, navela je ukrajinska policija.

Šef policije Ukrajine Igor Klimenko rekao je da su “glavni razlozi za pokušaj ubistva bile kriminalne aktivnosti žrtve, moguća preraspodjela sfera uticaja unutar same organizacije i između balkanskih kriminalnih klanova koji kontrolišu trgovinu drogom“.

Crnogorska policija već godinu dana traži Zvicera kako bi ga saslušala u okviru više istraga ubistava u ratu kotorskih klanova, ali on zvanično nije osumnjičen ni za jedan od tih zločina. Na njegovu suprugu Tamaru Zvicer pokušan je atentat 2016. godine.

Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter