Svijet

“Tata je promijenio svijet”: Riječi šestogodišnje kćeri Georgea Floyda slamaju srce (VIDEO)

Šestogodišnjoj kćerkici preminulog Georgea Floyda objasnili su da je “tata promijenio svijet”, ali još ne zna da su ga ubili policajci.

Djevojčica je u srijedu s majkom Roxie Washington gostovala u emisiji Good Morning America.

“Nedostaje mi”, rekla je malena i dodala da se tata volio igrati s njom. Rekla je i da, kad odraste, želi postati doktorica jer se želi “brinuti za ljude”.

“Nitko joj drugi nije trebao za igru jer bi se tata po cijele dane igrao s njom. Ona je bila njegova maza. Volio je svoju djevojčicu”, ispričala je njena majka Roxie Washington.

Gianna još ne zna kako je tata umro

Dodala je da je vidjela neke dijelove snimke na kojoj mu policajac Derek Chauvin kleči na vratu i da bi voljela da je bila prisutna kako bi pomogla Georgeu.

“Nisam mogla vjerovati da bi mu netko to mogao učiniti. Da sam bar bila tamo da mu pomognem”, kaže Roxie.

Ispričala je i kako malena Gianna ne zna što se točno dogodilo njenom ocu.

“Rekla sam joj da je tata umro jer nije mogao disati”, rekla je.

Tata je promijenio svijet

Na društvenim mrežama pojavio se i video na kojem djevojčicu na ramenima nosi bivša NBA zvijezda Stephen Jackson, koji je bio Georgeov prijatelj, a ona govori: “Tata je promijenio svijet.”

Roxie Washington se u utorak obratila javnosti na konferenciji za novinare, a uz nju je bila i Gianna.

“Na kraju dana svi se vraćaju svojim obiteljima. Gianna više nema oca. On je nikad neće vidjeti kako odrasta, kako ide na maturu. Nikad je neće voditi pred oltar. Ako bude imala neki problem, nema oca kojem se može obratiti”, rekla je tom prilikom.

Dodala je da je George bio dobar čovjek i da zaslužuje pravdu.

“Tu sam zbog našeg djeteta i Georgea. Zaslužio je pravdu i, što god netko mislio o njemu, bio je dobar čovjek. Bio je dobar”, zaključila je.

Izvor: index.hr

Slični članci

Back to top button