Nogomet

Novi klaster: Je li se na vlastitom vjenčanju zarazio i reprezentativac BiH?

Nakon što se za Dubrovačko-neretvansku županiju 18. juna moglo kazati kako je „korona free” područje, nije to dugo trajalo, samo dva dana kasnije, 20. juna, zabilježen je prvi novi slučaj, a situacija je eskalirala u posljednjih par dana, te se tako otvorio novi klaster, piše Dubrovnikpress.hr. 

Tako su jučer zabilježena tri nova slučaja, dva u Župi, jedan u Dubrovniku, prije dva dana sedam slučajeva u Dubrovniku, a ovih deset slučajeva i prethodno još jedna osoba, povezani su s jednim događajem – vjenčanjem nogometaša Elvisa Sarića, povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Rođeni Dubrovčanin Sarić je potekao u GOŠK – u, a nakon što je igrao za Lučko, Vinogradar, zaprešički Inter, Slobodu iz Tuzle, Sarajevo i korejski Suwon, trenutno je član Ahlija iz Saudijske Arabije.

U petak 27. juna rekao je „sudbonosno da” svojoj izabranici Ivoni Šimić. Nažalost, nakon svadbe počeli su se pojavljivati brojeni slučajevi COVID-19, pa se to vodi kao novi klaster.

Mladencima je u ovom trenutku zasigurno izuzetno teško i nema prostora za stigmatizaciju koja se počela pojavljivati među Dubrovčanima, jer uistinu ovakav slučaj mogao se dogoditi u bilo kojem trenutku bilo kome, nije potrebno ni vjenčanje ni zabava, dovoljno je možda samo ući u neku trgovinu, autobus, kafić…

Izvor: Dubrovnikpress.hr

Slični članci

Back to top button