Region

Dok je Čedomir Jovanović bio u bolnici i liječio se od korone D.I. mu pokušao oteti kliniku i maltretirao njegovu suprugu

Kako je Start ranije objavio, Čedomir Jovanović je po izlasku iz bolnice saznao da su maltretirali njegovu suprugu Jelenu dok je on bio u bolnici na liječenju nakon čega je došlo do fizičkog napada na D.I. 

Mediji su objavili da je napadnut vlasnik privatne klinike za fizikalnu terapiju D.I. koji je posvjedočio policiji, “da je iz crnog džipa izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis”.

Međutim, D.I. nije vlasnik ovog centra, već supruga Čedomira Jovanovića, Jelena.

Jelena Jovanović je , da bi registrirala centar koji se bavi fizioterapijom( “Food and Fizio” ) angažovala kumče D.I. inače fizioterapeuta, koji je do tog angažmana radio u jednoj od igraonica. 

Kako Start saznaje jučer je u 16,00 sati jedan uposlenik  “Food and Fizio” centra koji je inače zadužen da zaključava prostor, pozvao Jovanovaća  i kazao mu:

“Promijenili su brave, izbacili me i poručili Vam da se javite sljedeće nedelje, da porazgovarate.”

Takođe saznajemo da je sve račune i kompletan prihod centra koji prosječno iznosi 15 hiljada eura mjesečno D.I. navodno preusmjerio na svoj račun dok je Jovanović bio u bolnici i liječio se od korone. Međutim, on je u petak izašao iz bolnice, a jučer oko 17,00 sati, saznavši za pokušaj preuzimanja klinike, svojim vozilom došao na lice mjesta.

Reket marke Head koji se prvi našao pri ruci Jovanoviću, vlasništvo je njegove kćerke Anđelije i upotrebljeno je u napadu na D.I. i još jedno lice.

Čedomir Jovanović je nakon napada sam pozvao policiju. 

Izvor: Start

Slični članci

Back to top button