Crna hronika

Oglasila se majka nastradale Belme: Čista je laž da si imala koronu, ubili su te drugi, nisu imali vremena za tebe

U izolatoriju na Podhrastovima u Sarajevu je preminula 37-godišnja Belma Šoljanin, direktorica Instituta za majku i dijete, filantropkinja koja je godinama nesebično pomagala mladim mamama i trudnicama da lakše i uspješnije shvate ulogu roditeljstva, prenosi Crna hronika.

Nakon objava da je Belma preminula od koronavirusa, na društvenoj mreži pojavio se komentar njene majke koja demantuje da je preminula od virusa Covid-19.

“Ovo je komentar majke Belme rahmetli! Ja kad neki dan rekoh da mi je nelogično da je samo od korone, zdravstvena radnica Kliničkog centra me napala u privatnoj poruci i poželjela mi od srca da se zarazim pa da vidim kaže kako je. Jer se sve ovo kaže i dešava radi nas teoretičara zavjera! I da se razumijemo itekako vjerujem da virus postoji i itekako pazim sebe i sve oko sebe od same sebe. Nisam neodgovorna a eto pojedoh go*no jer dadoh mišljenje zbog instikta nekog svog! Rahmetli Belma je bila pozitivna i bila je bolesna, ali tek tako, tek tako… evo majka potvrdi! Nju nazad nista i niko vratiti neće niti može!” – napisala je Belmina prijateljica i poslala komentar majke.

image

/

“Belma moja, tugo moja. Ne mogu da vjerujem da sam te tako lako izgubila. Laž, čista laž je da si imala koronu. Ubili su te drugi jer nisu imali vremena za tebe. Samo želim da stignu suze naše da osjete bol na svojoj debeloj koži” – napisala je Elmira Veljagić na društvenoj mreži Facebook.

Izvor: Crna-Hronika

Slični članci

Back to top button