Čitaj.ba

U službi naroda!

Detalji tragedije u BiH: Motociklista poginuo pred kućnim pragom

Motociklista Bojan Baćić (21) iz Stanara poginuo je kada se vozeći motocikl Suzuki sudario sa Golfom 5 nedaleko od svoje kuće u mjestu Ostružnja Gornja.

Nesreća se desila u četvrtak uvečer kada je, kako nezvanično saznajemo, Baćić je izlazeći iz jedne krivine prešao u suprotnu saobraćajnu traku, što je bilo kobno.

Vozač Golfa Veljko  S. i njegova supruga Draženka S. su prilikom ovog stravičnog sudara lakše povrijeđeni.

Izvor blizak istrazi kazao je da je u trenutku sudara motociklista išao iz pravca Stanara prema Doboju, potvrđeno je Glasu Srpske.

“Udar je bio toliko silovit da je Baćić odletio sa motocikla nekoliko metara dalje od mjesta nesreće. Poginuo je na licu mjesta. Od motocikla nije ostalo skoro ništa, a “golf” je bio odbačen na bankinu na drugoj kolovoznoj traci i dosta je uništen. Nije poznato zašto je motociklista prešao na suprotnu traku, ali se pretpostavlja da nije uspio da savlada krivinu te je izlazeći iz nje ušao u suprotnu saobraćajnu traku”, kazao je izvor blizak istrazi i dodao da se još uvijek ispituju sve okolnosti nesreće.

Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale učesnika nesreće, kazali su da se sudar desio na regionalnom putu Stanari – Doboj u četvrtak oko 19.40 časova.

“Policija je obavila uviđaj, a V. S. i D. S.  prevezeni su  u Dom zdravlja u Stanarima, gdje su se ljekari izjasnili da su oni lakše povrijeđeni. Uzrok i druge okolnosti pod kojima se desila nesreća biće poznati nakon istrage”, kazala je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Stradali Baćić bio je član Moto-kluba “Alfa tim” Doboj, a o njemu u Stanarima  imaju samo riječi hvale.

Brojni poznanici i prijatelji na društvenoj mreži “Fejsbuk” oprostili su se od stradalog Bojana Baćića.

“Tuga do neba. Nikada više sa nama. Master te zaboraviti neće. Počivaj u miru naš Baća”, samo su neke od poruka napisane na njegovom profilu.

Članovi Moto-kluba “Alpha Team” čije Baćić bio član, na svoj Facebook stranici ostavili su duži status u kome se opraštaju od njega.

“Život je nepravedan, Bog za sebe bira samo najbolje, to već znamo”, dio je ove poruke.

Izvor: Glas Srpske
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter