Čitaj.ba

U službi naroda!

Nakon udesa kod Teslića: Otac i kći i dalje u teškom stanju – priključeni na aparate

Zoran Livnjak (44) i njegova mlađa kćerka, četverogodišnja S. L. nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu pola sata prije ponoći na magistralnom putu Teslić- Banja Luka u Gornjem Buletiću, zadobili su teške povrede glave i smješteni su na UKC Banjaluka.

Životno su ugroženi rekli su za ATV jutros u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

“Pacijent Zoran Livnjak hospitaliziran je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje s teškim povredama glave zadobijenih u saobraćajnoj nesreći”, rekla je v. d. načelnika Klinike Dragana Aćića.

Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožen.

“I drugi pacijent iz ove saobraćajne nesreće, mlađa kćerka S. L. (4) je, također, zadobila teške povrede glave i smještena je na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena”, izjavila je dežurna anesteziologinja dr. Tatjan Bajić.

U saobraćajnoj nesreći, kada su se sudarila dva automobila, Audi A-6 kojim je upravljao Goran Bjelac i Fiat za čijim upravljačem je bio Zoran Livnjak na licu mjesta je poginula Zoranova supruga Svjetlana (36) i starija kćerka Dragana (19).

Danas će u dobojskoj bolnici biti obavljena obdukcija tijela poginulih.

Kako se saznaje, porodica Livnjak iz mjesta Banja Vrućica pored Teslića, vraćala se s krštenja i proslave koja je uslijedila. Zoran i tragično stradala Svjetlana su u braku pored kćerki imali i sina Marka, koji je tinejdžerskog uzrasta i koji je u šoku zbog nesreće.

Rođaka porodice se oglasila i ispričala da je ovo tragedija za čitav kraj jer je porodica Livnjak važila za uzornu porodicu, prenosi Srpskainfo.

“Svjetlana i Zoran su uvek važili za vredne i poštene ljude. On radi u osnovnoj školi. Zajedno su od mladosti, takoreći jedno su drugom prva ljubav. Imaju troje djece. Od tuge ne mogu da pričam. Njihova Dragana najstarija kćerka je bila dobra kao anđeo, sada se s majkom preselila na onaj svijet. Daće bog da Zoki preživi sa malom Sofijom i da dođe kući kod Marka”, rekla je rođaka Mara.

Izvor: Srpskainfo
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter