Crna hronika

Dvojici Bosanaca oduzeli automobile zbog kazni od preko 12.000 maraka

Policiji u Bosanskoj Gradiški zaplijenila je automobile od dvojice mladića koji ukupno imaju preko 12.000 maraka neplaćenih kazni za prekršaje.

Automobili oduzeti od Milana V. (27) iz Gornjih Podgradaca koji duguje preko 7.000 maraka i automobil Ssang Yong Musso.

Automobil Golf 4 oduzet je od Bogdana D. (25) iz Bosanske Gradiške koji na ime neplaćenih prekršajnih kazni duguje oko 5.000 maraka.

Iz Policijske uprave Bosanske Gradiška saopšteno je da su automobili oduzeti jučer nakon kontrola.

“Izvršenom kontrolom policijski službenici su utvrdili da vozač M.V. i vozač B.D. upravljaju vozilima prije sticanja prava na upravljanje, kojom prilikom su počinili prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, gdje su propisane zaštitne mjere, te izvršili privremeno oduzimanje gore navedenih vozila. Privremeno oduzimanje vozila je izvršeno od osoba koje su višestruki povratnici u izvršenju prekršaja i koji imaju veći iznos neplaćenih novčanih kazni u Registu novčanih kazni”, saopšteno je iz PU u Bosanskoj Gradiški.

Protiv Milana V. i Bogdana D., Osnovnom sudu u Bosqanskoj Gradiški, Odjeljenju za prekršaje bit će podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Izvor: Srpskainfo

Slični članci

Back to top button