Čitaj.ba

U službi naroda!

Tuga u BiH: Nakon žene i kćerke, preminuo i otac povrijeđen u nesreći

Zoran Livnjak (45), koji je povrijeđen prije 11 dana u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, preminuo je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS, dok je njegova četvorogodišnja ćerka Sofija odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju.

“Uprkos naporima ljekara Klinike, pacijent Z.L. (45) preminuo je jutros od posljedica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći”, saopšteno je iz UKC-a.

U saopštenju se dodaje da je četvorogodišnja pacijentkinja S.L, koja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje – Odjeljenje intenzivne njege, odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene.

Ona je u saobraćajnoj nesreći dobila teške povrede glave.

Sofija i Zoran Livnjak povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 15. avgusta kod Teslića, kojom prilikom su smrtno stradale majka Svjetlana (37) i ćerka Dragana (19) Livnjak.

Nesreću je skrivio Goran Bijelac (20) koji se svojim audijem zakucao u fijat u kojem je bila porodica Livnjak.

Dobojsko tužilaštvo nakon saslušanja pustilo je na slobodu osumnjičenog iako je utvrđeno da mu je još ranije oduzeta vozačka dozvola zbog prebrze vožnje.

Izvor: Srpskainfo
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter