Čitaj.ba

U službi naroda!

Video strave: Hrvatski vozač kamiona zabio se u kolonu i poginuo: ‘Užas, plakali smo’

Prema pisanju talijanskih medija, vozač kamiona, hrvatski državljanin, smrtno je stradao jutros u nesreći koja se dogodila oko 8.00 na autocesti A4, na dionici između San Giorgio di Nogaro i Latisane u smjeru Venecije. 

Riječ je o sudaru dvaju teretnih vozila, koji se dogodio u trenutku gustog prometa uzrokovanog redovima koji su se stvorili kao posljedica prethodne nesreće, koja se dogodila oko 3 sata ujutro.

POGLEDAJTE VIDEO: Trenutak nesreće u kojoj je poginuo Hrvat

Prizor je bio strašan, plakali smo

– Čekali smo na autocesti jako dugo, a kolone su kilometarske. Kad smo stigli do mjesta nesreće, vidjeli smo da je kamion s hrvatskim registracijskim oznakama sudjelovao u nesreći. Ne znamo što se dogodilo s vozačem ali izgledalo je strašno. Oči su mi još uvijek pune suza – ispričao je čitatelj koji se zatekao na mjestu nesreće.

Jedan kamion je udario u vozilo ispred sebe i odgurao ga dalje niz cestu, ali su se srećom zaustavili 20-tak metara prije idućeg vozila. Talijanski mediji navode i kako je vozač umro na mjestu. Zbog nesreće je došlo do velikog zastoja na cesti.

– Da, upoznati smo sa svime i nažalost, smrtno stradali vozač je naš djelatnik. To je sve što vam možemo reći – potvrdili su iz firme za koju je nesretni vozač radio.

Izvor: 24sata.hr
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter