Crna hronika

Djevojčica Ajiša otkrila gdje je bila: Ta žena mi je rekla da idemo kod jednog čovjeka da kopamo krompir (VIDEO)

Nakon 48 satne potrage za djevojčicom iz Živinica, Ajišom Mazić ona je na sreću pronađena. 

Sestra nestale djevojčice je na društvenim mrežama navela da je djevojčica u jutarnjim satima otpratila brata u školu, te da se on vratio iz škole, ali da Ajiše nema i da se za njom traga cijeli dan. Također je navela da je Ajiša na sebi imala crne farmerke i plavu duksericu.

Nakon turbulentnih događaja i detalja o otmici, nakon što je djevojčica pronađena, Sanel Smajlović uspio je snimiti njenu izjavu o nestanku, otmici i gdje je ona sve vrijeme zapravo bila, prenosi Crna hronika.

– Djevojčica je oteta. Curica tvrdi da je ta gospođa Minela, nju zadržavala bez pristanka više od 48 sati i da joj je rekla da idu kopati krompir. Gospođa ju je namamila kako bi zaradila koji dinar za svoju porodicu, ali tu se zadržala 48 sati, i nije htjela nikome da javi gdje se nalazi djevojčica Ajiša – tvrdi Sanel.

Priču djevojčice pogledajte na videu ispod.

Sanel Smajlović je odlučio pozvati dobre ljude da pomognu ovoj porodici koja živi u veoma teškim uslovima.

– Nemaju svoju kuću, žive u kući bez ičega. Djeca nemaju ni stvari za školu, ni za život. Majka se bori koliko može ali to nije dovoljni. Zato sam se odlučio na ovaj korak. Znam da ima dobrih ljudi da će se odazvati i priključiti akciji – izjavio je Sanel.

Ukoliko se želite priključiti humanitarnoj akciji, možete kontaktirati Sanela na broj telefona 061 042 350 i pomoći porodici Mažić.

Izvor: Crna-Hronika

Slični članci

Back to top button