Crna hronika

Maloljetnici iz Srbije zvjerski ubili mače pa se hvalili time: “Najjači smo”

Od djece obično očekujete da budu radoznala, umiljata, nježna prema životinjama, da vole životinje, da traže od roditelja mačku ili psa, a da im ovi poslije mnogo gunđanja i dozvole da imaju ljubimca.

Od djece svašta očekujete, sem da budu monstrumi, kao trojica maloljetnika sa juga Srbije koji su u sumanutom piru ubili mače tako što su ga bacili o pod.

Ono što možda više brine od samog čina ubistva jadne životinje koja im je vjerovatno vjerovala, koja se umiljavala oko njihovih nogu i veselo mjaukala kada su došli po nju, jeste hladnoća sa kojom su se time hvalili na kraju.

“Mrdnulo nije…. “, rekao je dječak koji je bacio mače na zemlju svom silinom i tom prilikom joj vjerovatno polomio kičmu.

Da bi se uvjerio u učinkovitost svog monstruoznog čina, prišao je mački koja se u agoniji bacala po prašini, sa prelomom kičme i najvjerovatnije unutrašnjim povredama opasnim po život.

“Gotova je, baca ćifte”, rekao je drugi dječak koji je sve snimao, a dok je to govorio, imao je osmijeh na licu.

Kao da je pobijedio u fudbalu ili basketu, a ne podstrekivao i veličao monstruozan čin ubistva nedužnog mačeta. Kada su se obojica uvjerili da im je ovaj zločin pošao za rukom, zagrlili su se, a onda je možda uslijedio najgori kadar.

“To je ta ekipica… Najjači sam! Najjači. Sve ostalo su pi*ke”ponosno je govorio dječak koji je o zemlju bacio mačku kao da mu je krvni neprijatelj, nakon čega je ponosno pokazao svoje mišiće.

Treći momak koji je bio sa njima na biciklama, nije se oglašavao. Ali to ne umanjuje njegovu krivicu u ovom monstrouznom činu. Ćutao je, gledao i podržavao pir svoja dva drugara.

Mačka koja je najvjerovatnije preminula u agonij ništa nije slutila, bezbrižno je uskočila u njiove ruke i nije sumnjala da je čeka svirepa smrt kada su je poveli sa sobom. Nije mjaukala ni dok je bila u rukama, spremna da bude ispaljena na zemlju svom snagom, piše noizz.rs.

Uznemirujući video zapis objavila je Fondacija Pokret Levijatan – OVDJE.

Izvor: Noizz.rs

Slični članci

Back to top button