Svijet

“Seks je bio magičan”: Baka pala na 30 godina mlađeg, on joj odnio skoro 40 000 KM

68-godišnja baka izbezumila se nakon što ju je mlađahni dečko u kojeg se zaljubila prevario i oštetio za 18.000 funti.

Beth Haining odlučila je upozoriti druge žene i ispričati svoje iskustvo te je otkrila da je u mladog Afrikanca bila zaljubljena “preko ušiju”.

“Bila je to luda romansa i uživala sam u magičnom seksu”, rekla je za Mirror.

Beth je štedjela dugi niz godina, radeći kao socijalna radnica, prije nego što ju je šarmirao 30 godina mlađi muškarac s kojim se čak i vjenčala na ceremoniji u Gani. Upoznala ga je preko društvenih mreža te je rekla da ju je osvojio koketnim porukama.

“Trebala sam znati bolje. Smijala sam se ženama koje su padale na lijepe muškarce iz inozemstva i mislila sam da su lakovjerne i blesave. Sad sam jedna od njih”, priznala je.

Beth je imala 63 godine kad je upoznala Rodneyja, a on je radio kao glazbenik u Akri u Gani, na istom mjestu gdje je Beth vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima.

“Bila sam svjesna velike razlike u godinama, ali lagao je da je u četrdesetima, dok je u stvarnosti bio u tridesetima”, rekla je Beth.

Ubrzo je Rodney zatražio novac, a Beth mu je već na samom početku dala više od 2000 funti za kupnju glazbene opreme.

Kada ga je posjetila u Gani, nekoliko puta ju je pitao da se uda za njega, što je odbila govoreći da se nisu dovoljno dobro upoznali. Predomislila se kada ju je Rodney zaprosio javno tijekom jednog koncerta. Tijekom vjenčanja saznala je koliko on zapravo ima godina, ali je mislila kako je prekasno da odustane od braka.

Nakon vjenčanja odletjela je kući i platila odvjetniku 3000 funti kako bi dogovorila vizu za supružnika, koja je odobrena u veljači 2017. Rodney se uselio kod nje i živio od njenog novca. Tjerala ga je da se zaposli, ali on je odbijao. Veza je pukla i Beth ga je zamolila da ode te mu je platila put kući i pokrila sve troškove razvoda.

“Bilo mi je teško, ali bolje mi je bez njega”, zaključila je.

Izvor: index.hr

Slični članci

Back to top button