Zanimljivosti

Uklonio uši, razdvojio jezik, tetovirao oči… Ovaj muškarac radi sve kako bi izgledao kao vanzemaljac (FOTO)

Anthony Loffredo iz Francuske potpuno je transformirao svoj izgled, a sve u želji da izgleda kao vanzemaljac. Cijelo tijelo i lice prekrio je tetovažama i piercingom, a podvrgnuo se i nekim ekstremnim estetskim zahvatima, prenosi Daily Star.

Ovaj 32-godišnjak otišao je pod nož kako bi uklonio svoj nos, pa tako sada ima samo dvije rupe, odnosno nosnice na sredini lica. Ono što je zanimljivo jest zakon u Francuskoj koji je zabranio ovaj zahvat, ali Anthony se snašao – otputovao je u Barcelonu kod kirurga Oscara Marqueza.

Samoprozvani vanzemaljac oduševljen rezultatima podijelio je sve na svom Instagram profilu.

“Hvala liječniku Oscaru Marquezu, obilježio si mi život ovim. Sada napokon mogu hodati uzdignute glave. Ponosan sam na cijeli ovaj projekt koji smo zajedno odradili”, napisao je.

Ovo je samo jedna od operacija koju je Anthony imao. Prije je već uklonio uši, razdvojio jezik, ugradio umetke u lice i čelo, i napravio korekciju vilice. Uz to, tetovirao je oči, točnije bjeloočnice – iako je poznato koliko je ovo opasno jer osoba može oslijepiti.

Mnogi ga pitaju je li ikada požalio zbog cijele transformacije, a on tvrdi da nije. Kaže kako je još kao dijete bio fasciniran transformacijom tijela i lica. Radio je kao zaštitar sa 24 godine i u jednom trenutku shvatio je da uopće ne živi život kako bi htio. Spakirao je kofere i odselio u Australiju. Tada je krenuo s promjenama na sebi i kako tvrdi, postao sretniji.

Još uvijek nije dovršio cijelu transformaciju i stalno radi planove što novo promijeniti.

Izvor: Večernji list 

 

 

Slični članci

Back to top button