Čitaj.ba

U službi naroda!

Skandal: Usred sjednice parlamenta političar ljubio grudi svoje ljubavnice (VIDEO)

Skandal je potresao argentinski parlament, gdje je zabilježena, u najmanju ruku, nesvakidašnja scena u koju je uključen jedan visoko pozicionirani političar. 

Naime, tokom online sjednice tamošnjeg parlamenta ljubio je grudi jedne žene, za koju se kasnjie doznalo da mu je ljubavnica.

Ubrzo je snimak “osvanuo” u medijima i na društvenim mrežama.

Oženjeni otac troje djece Juan Emilio Ameri šokirao je kolege zastupnike, ali i javnost, dopustivši lijepoj plavuši da sjedne na njegovo koljeno i nježno ga miluje prije nego što se on sagnuo i poljubio njezinu desnu bradavicu.

Iako je vladajuća koalicija odmah zatražila njegovu ostavku, osramoćeni 47-godišnjak sam je odstupio u četvrtak navečer.

Scene seksa odigravale su se na velikom ekranu tokom rasprave o dugu pokrajine Salta. Na ekranu su bili vidljivi i drugi zastupnici koji su na sjednici prisustvovali iz svojih domova, prenosi Jutarnji.

Da stvar bude gora zastupnik Ameri, koji je prošle godine u decembru osumnjičen da je seksualno zlostavljao tinejdžericu, prije ostavke ponudio je prilično bizarno objašnjenje.

“Jako se sramim, bio sam uvjeren da je pao internet. Internetska veza je jako loša u unutrašnjosti zemlje. Moja partnerica je upravo uzašla iz kupaonice. Upitao sam ju je li sve u redu sa silikonskim implantantima. Ona je naime prije 10 dana bila na ugradnji dojki. Pitao sam je mogu li je poljubiti, pa sam to i učinio. Poljubio sam je u grudi. To je sve”, pokušao se opravdati ovaj zastupnik.

Djevojka u središtu skandala je Celeste Burgos, Amerijeva djevojka i politička savjetnica. Zbog skandala je izašla na vidjelo činjenica da je Ameri rastavljen od supruge Alejandre Escudero.

Izvor: Jutarnji list
Pratite nas:
Follow by Email
Facebook
Twitter