BiH

Prosudite sami: Da li je kandidat za načelnika Kalesije bio pijan u TV emisiji? (VIDEO)

Predizborna kampanja u BiH često ponudi i dosta prilika za smijeh, a posebno je to uočljivo u vrijeme lokalnih izbora. Najnoviji “hit” stiže iz Kalesije.

U emisiji na RTV TK, posvećenoj predstojećim lokalnim izborima, predstavljeni su kandidati za načelnika Kalesije, a jedan od njih je i Izet Paloš ispred BPS-a.

U svom petominutnom izlaganju kandidat BPS-a je govorio o tome kako treba kontrolisati potrošnju budžeta, odnosno kako biti transparentan u radu.

S obzirom na njegov način izlaganja, primjere i govor tijela korisnici društvenih mreža u našoj zemlji su uvjereni da je Izet Paloš u emisiji bio pod dejstvom alkohola. U slučaju da su korisnici Facebooka i Twittera pogriješili, Paloš je zasigurno izazvao osmijeh na licima u ovim teškim vremenima.

Kako je sve izgledalo najbolje da prosudite sami:

Njegov protukandidat Sanel Mujanović (SBB) je u nastavku debate poručio:

“Bojim se, ukoliko neko gleda ovu emisiju, a vjerovatno gleda veliki broj ljudi, već su napravili gužvu na graničnom prijelazu gore i neće ni sačekati završetak izbora kako smo počeli.”

Paloš je i na početku TV debate imao interesantno izlaganje koje možete pogledati od 06:35 minute:

Na ovogodišnjim lokalnim izborima za općinu Kalesija prijavljeno je ukupno 352 kandidata. Za načelnika općine Kalesija borit će se osam kandidata: Muhamed Osmanović (SDP), Izet Paloš (BPS), Sanel Mujanović (SBB), Zijad Kulanić (SDA), Rusmir Hasanović (nezavisni kandidat), Sead Džafić (NBL), Suad Bešlić (Narod i pravda) i Mirsad Selimović (Nezavisni kandidat).

Izvor: Klix.ba

Slični članci

Back to top button