Region

Sam je tražio: Svi pjevaju hit Safeta Isovića, pacijent traži rakije! (VIDEO)

Nesvakidašnji snimak iz operacione sale bolnice u Priboju šokirao je korisnike društvenih mreža. Na snimku se vidi pacijent koji leži na operacionom stolu i zajedno sa medicinskim osobljem pjeva hit Safeta Isovića “Sve behara“, dok ga ljekari operišu.

Sestre, valjda pokušavajući da umire strah kod pacijenta, sa mobilnog telefona puštaju sevdalinku i pjevaju i đuskaju pored operacionog stola, dok pacijent pokušava da ih prati. U jednom trenutku stariji gospodin izgovara šta mu fali da bi imao potpuni ugođaj, piše Mondo.

“Još da ima malo rakije, dobro bi bilo”, govori pacijent.

Njegova operacija koja je bila prije desetak dana prošla je u najboljem redu i Joviša je već otpušten iz bolnice, ali ovaj događaj, kako kaže, zauvijek će mu ostati u najljepšem sećanju.

– Mogu reći da sam bio malo uplašen zbog svega i pitali su me koju pjesmu bih volio da čujem, meni je prvo ta pala na pamet. Ta je prava za dušu i srce. Kako su krenuli prvi taktovi odmah sam zaboravio na strah, a kad su i oni krenuli da pjevaju bilo mi je mnogo lakše. Sve najbolje i najljepše mogu samo da kažem o tim ljekarima i medicinskom osoblju, bili su izuzetno ljubazni i posvećeni – izjavio je Joviša Adžić.

I mnogi drugi kažu da su bili operisani uz neke poznate hitove.

“Mene kad su sjekli išla je pjesma ‘Sve je isto samo njega nema’, valjda to ide po potrebi”, napisao je jedan korisnik.

Ovaj snimak već je izazvao brojna reagovanja na društvenim mrežama, pa dok neki prihvataju ovaj party u operacionoj sali kao neophodno radi uspjeha operacije, drugi ovakav postupak osuđuju. Šta vi mislite?

Izvor: Mondo/Telegraf

Slični članci

Back to top button