BiH

Urnebesan oglas nakon Dodikovog gostovanja na N1: „Mijenjam 42 opštine u RS i tri u Federaciji za Banjaluku“ (VIDEO)

„Mijenjam 42 opštine u RS i tri u Federaciji za Banjaluku“. Tako glasi oglas koji se jučer pojavio na jednom od portala za trgovinu u BiH.

Njime se očigledno aludira na rezultate proteklih lokalnih izbora u BiH, a prvenstveno sa gostovanja srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika u programu Televizije N1 u BiH.

FOTO: OLX/SCREENSHOT
FOTO: OLX/SCREENSHOT

Već je postao viralan snimak na kome Dodik, isprovociran „nekoretnim“ pitanem novinarke, u nedogled ponavlja da je SNSD pobijedio u 42 opštine u Republici Srpskoj i tri u Federaciji BiH u kojima većinski žive Srbi, te da je SNSD kao stranka osvojila najviše glasova u BiH. To je na snimku moguće vidjeti od 38. minute.

Autor ovog oglasa u priču je još upleo Banjaluku, u kojoj je SNSD nakon 22 godine izgubio izbore za gradonačelnika.

Očekivano, autor oglasa, za koga piše da je iz Banjaluke, odmah je zatrpan brojnim pitanjima zainteresovanih „trgovaca“, pa jedan od njih postavlja već legendarno pitanje – koja je zadnja cijena za keš!?

– Druže, ja se kešom grijem. Guram ga u smederevac – glasi odgovor.

Na pitanje “možemo li dogovoriti kakvu trampu oko Bihaća“, autor oglasa odgovara: „Bihać smo već jednom trampili, 90 i neke. Tike tačke, nema više vračke“.

– Nešić mi je potrošio sav asfalt – glasi odgovor na pitanje mogu li se, umjesto svih semafora, napraviti kružni tokovi.

Izvor: Srpskainfo

Slični članci

Back to top button