Region

Oglasila se supruga Čede Jovanovića: Dijagnoza je uspostavljena…

Špekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno djecu, a njegova supruga Jelena Jovanović izjavila je da je u većini slučajeva riječ o neistinama. 

– Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog dece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno – počinje istakla je supruga lidera LDP-a za srbijanske medije.

Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića koje nije saopštio ljekarski konzilijum ne predstavljaju ništa drugo nego špekulacije.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, te da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene, prenose Novosti.

– Lekari su konstatovali upalu levog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotika deluje, parametri su konačno bolji. Usled saradnje lekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mesecima, navela je Jovanovićeva.

Ono što je važno, kaže, jeste da je Čedomir stabilno, da ima puno povjerenje u sjajan i vrlo posvećen tim ljekara i na putu je da se oporavi.

– Konačno je odreagovao i na terapiju i stvari idu na bolje, istakla je.

Dodala je i da je trenutno stanje njenog supruga posljedica teškog oblika korone koji je imao tokom jula.

– Ljudi, budite oprezni, nosite maske, držite distanci i čim se ukaže prilika, obavezno se vakcinišite, jer mislim da i dalje većina nije svesna koliko je korona opasna, poručila je Jovanovićeva.

Izvor: Novosti

Slični članci

Back to top button