Region

Hrvatska: Muškarac bacio bombu na radnike koji su mu htjeli isključiti struju

Jutros u 9:20 sati, muškarac je u Pakracu u Hrvatskoj bacio eksplozivnu napravu na dvije muške osobe.

Oni su povrijeđeni te im se pruža liječnička pomoć u bolnici.

Kako piše Index, ranjeni su radnici HEP-a. Došli su muškarcu iz Pakraca isključiti struju, a on je na njih bacio bombu. Nakon toga se počitelj zatvorio u kuću. Policija ga je nakon nekog vremena uspjela uhapsiti.

Radnici teško povrijeđeni

Doktori pakračke bolnice bore se za život jednog radnika HEP-a. Kako neslužbeno doznaje Mojportal.hr., teško mu je stradala glava i trbuh i njegovo je stanje još uvijek jako kritično, dok je drugi radnik prošao nešto bolje. Iako mu je tijelo puno šrapnela od eksplozivne naprave i stradao mu je bubnjić, život mu nije ugrožen. S njima je navodno bio još jedan radnik HEP-a koji također ima povrede od šrapnela, no nije teško povrijeđen.

– Taman sam primila kvaku kako bi izašla na ulicu baciti smeće i onda je grunulo. Strašno sam se uplašila. Muž mi je bolestan, a unuka mi je gore na spratu i uči. Odmah me nazvao sin i rekao da ne izlazim iz kuće. Policija je sada tamo, pretražuju kuću da vide jel ima još bombi i ostalog oružja. Miloradu je prije godinu i po dana umrla žena, a djeca mu žive negdje vani. Nismo imali s njim nikakvih problema iako je malo teže naravi. No, nije mi na kraj pameti bilo da bi mogao napraviti ovako nešto – rekla je za Mojportal.hr jedna komšinica kojoj su šrapneli od ekplozivne naprave završili na fasadi kuće.

Na terenu se sve raspoložive policijske snage, prenosi Mojportal.hr.

Izvor: index.hr/Mojportal.hr

Slični članci

Back to top button