Lifestyle

Mladoženja bacio mladenki tortu u glavu: Ljudi joj poručili da odmah traži razvod (VIDEO)

Kelsey Carson iz Tennesseeja podijelila je snimak sebe i supruga Tonyja na vjenčanju.

Naime, mladenka Kelsey Carson, iz Kingstona u Tennesseeju, koja objavljuje pod imenom @Kelsboyd3, podijelila je video kako joj suprug baca troslojnu vjenčanu tortu u lice, snagom koja je rezultirala posrtanjem jadne žene na obližnje stolice.

Time je izazvala zabrinutost na mreži  s mnogim upozorenjima da su njegovi postupci „crveno svjetlo alarma“. Jedna je osoba komentarisala na to:

“Ovo nije tek agresivno, nego je jako neugodno??? Ako mu je ugodno to raditi pred svim njezinim prijateljima i porodicom zastrašujuće.”, dok su drugi komenatrisali kako je izgledalo kao da je boljelo i da je mladoženja otišao predaleko.

Međutim, drugi su pak Tonyjeve postupke vidjeli samo kao bezazlenu zabavu dodajući da je Kelsey, koja je svoj TikTok profil ažurirala tako da glasi:

„Torta nikad nikome nije naštetila“, bila jednako kriva što je pokrenula sve to. ,,Da, oboje se doslovno smiju, on nije ljut! Ona čak ima i sretne postove na kojima su oboje prekriveni kolačem“, napisao je jedan od korisnika.

@kelsboyd3

#cakesmash #nohate #cake #smash #wedding #rusticwedding #humor #haters #viral #inyourface #nodomestic #yaltoomuch #nobodygotcake #coupleswhoplaystay

♬ UHH OOOHH! (No Hate) – NITEMRKT

Izvor: Miss7.hr

Slični članci

Back to top button