Region

Doktor bio na večeri sa Bandićem, pa ga reanimirao

Otkrio detalje njegove smrti

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je umro od srčanog udara nakon što mu je pozlilo dok je bio na večeri sa prijateljima.

U ekskluzivnom razgovoru za 24sata, doktor Gzi Redžepi koji je bio prisutan u trenutku kada je Milan Bandić doživio infarkt i koji ga je oživljavao, izjavio je da mu ovo nije prvi put da je nekoga reanimirao.

– Istina je, bili smo kod kuće od prijatelja Sergeja na večeri, na Vrhovcu, i Bandiću je pozlilo. Započeo sam reanimaciju, zvali smo hitnu koja je u tom trenutku bila na Ilici. To je bio veliki masivni infarkt. Kod našeg zajedničkog prijatelja smo bili, nas trojica, gradonačelnik, prijatelj i ja. Jeli smo oko 8 uveče, popili kafu, sjedili smo, pričali i samo se srušio sa stolice. Pozlilo mu je – rekao je dr. Redžepi.

Dodaje:

– Mislim da je to bilo oko 11 i 15, ne znam tačno. Hitna je došla za 3, 4 minuta, jako su brzo došli jer su se vraćali s intervencije, druga je došla za 7, 8 minuta. Nastavili smo reanimaciju, nastavljena je i na Sv. duhu, bio je živ dok je hitna došla. Sve smo odradili po pravilima. Borite se, ali ne znate kad će vas dočekati – rekao je dr Redžepi.

Izvor: 24sata.hr

Slični članci

Back to top button