BiznisPosao

Bh. firma Macline nova članica Njemačke privredne komore

AHK u Bosni I Hercegovini broji nešto više od 100 članova

Njemačke vanjskotrgovinske komore, skraćeno AHK, su dio mreže koju čini 140 komora u preko 90 zemalja svijeta.

Prisutne su u svim zemljama sa kojima Njemačka ima dobre trgovinske odnose i koje su za njemačku privredu od izuzetnog značaja. AHK mreža koja se po nalogu Savezne vlade angažuje za unapređenje vanjske trgovine Njemačke.

AHK u Bosni I Hercegovini broji nešto više od 100 članova, a njihova najnova članica je Bosanskohercegovačka firma Macline d.o.o.

Macline d.o.o. je firma koja je osnovana 1996. godine i smještena je u jednoj od najljepših zgrada u Sarajevu, Akademiji likovnih umjetnosti. Već od tada bilježi niz uspješnih suradnji u prodaji i servisiranju Apple uređaja, što ih je proširilo sa poslovnicama i u Banja Luku.

Kao centar za digitalizaciju Mekline je dobio i ekskluzivnu distribuciju za SMA (DE) i Image Access (DE) skenere. SMA su njemački proizvodi, koji znatno premašuju današnje standarde, osiguravajući dugotrajnost i relevantnost vaše investicije za sutra.

“Business to business pristup koji već dugo radimo nas je naučio da ponudu formiramo na najkvalitetniji i najefikasniji način ali sa glavnim akcentom na potrebe tržišta sa isključivim krajnim ciljem zadovoljstva klijenta. Ujedinjeni sa pouzdanim partnerima uz projekte nudimo razna rješenja kao što su finansiranje, konsultacije, edukacija i softver development koji firmama i institucijama omogućavajumodernizaciju, olakšanje različitih segmenata poslovanja i povećanje produktivnosti. Jako smo aktivni na polju edukacije našeg tima i analize u poslovanju jer odražavamo fleksibilnost, konkuretnost i inicijativu. Za Macline iskrenost i stručnost su veoma važni, jer povjerenje i obostrana korist stvaraju najjača poslovna partnerstva.”

Na svom LinkedIn profilu AHK BiH je predstavio novu članicu. Glavni predstavnik AHK u BiH David Parkmann je u pratnji Amera Suljića, zajedno sa rukovodiocima firme Macline razgovarao o uspjesima te unaprijeđenju bilateralne saradnje kroz dalji rast i razvoj ove kompanije.

Više informacija o ovoj firmi možete pogledati na sljedećem linku.

Izvor: Klix.ba

Slični članci

Back to top button