Film/TV

Nakon teških prizora objavljena nova snimka u kojoj se omiljeni Chandler slomio do kraja (VIDEO)

Evo ko ga je od prijatelja prvi utješio

Američki glumac i zvijezda serije “Prijatelji” Matthew Perry zabrinuo je obožavatelje i javnost svojom otužnom pojavom u videointervjuu koji je ekipa snimila povodom ponovnog okupljanja i snimanja posebnog izdanja omiljenog sitcoma.

51-godišnji Matthew našao se tako u središtu pažnje zbog svog izgleda i čudnog ponašanja, a u najnovijem videu odnosno najavi posebne epizode koju su “prijatelji” snimili i koja je emitirana na HBO-u, vidi se kako plače, a Jennifer Aniston pokušava ga utješiti dok se s ostatkom ekipe zajedno prisjećaju snimanja iz davnih dana.

Video možete pogledati ovdje.

Glumac je ranije priznao kako se uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta, i to sve zbog posljedica koje su na njega ostavile teška ovisnost o drogama, tabletama protiv bolova i alkoholu.

“Bilo je to nevjerojatno vrijeme. Postali smo najbolji prijatelji”, prisjetila se 56-godišnja Courteney Cox.

To je bilo dovoljno da slomi Matthewa, koji je u seriji glumio njezina partnera.

“Da, sad ću zaplakati”, uspio je jedva progovoriti prije nego je spustio glavu da sakrije suze, dok ga Jennifer Aniston odmah počela nježno tješiti, i sama na rubu plača.

Matthew je nekada bio ovisan o lijeku Vicodinu, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom više nije mogao provesti dan bez tablete.

U novembru prošle godine zaručio se s 22 godine mlađom agenticom za talente Molly Hurwitz, s kojom je u vezi od 2018. godine i ona mu je bila velika podrška u borbi protiv ovisnosti od alkohola i droge. Nekoliko se puta šuškalo o njihovu prekidu, a posljednji put u maju prošle godine, no to nijedno od njih nikada nije potvrdilo, a zarukama su pokazali da su sada jači nego ikad.

Izvor: Dnevnik.hr

Slični članci

Back to top button