Muzika

Britni Spirs je slobodna, otac odustao od starateljstva

Britni Spirs je ponovo slobodna žena, pošto je njen otac Džejmi saopštio da odustaje od zakonskog starateljstva nad njom.

Kako prenose američki mediji, advokat Džejmija Spirsa je podnio dokumenta u kojima se navodi:

“U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje gospodina Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promjena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs. Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne vjeruje da bi javna bitka sa njegovom kćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namjerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove kćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja”, stoji u dokumentu.

U dokumentu se dalje navodi da bez obzira na zvaničnu titulu, Džejmi Spirs ostaje Britnin otac, koji će je uvijek bezuslovno voljeti i paziti na interese svoje voljene kćerke.

On kaže da je u suštini spasio Britni kada je bila “u krizi i kada joj je očajnički bila potrebna pomoć” prije 13 godina, dodajući:

“Ne samo da je patila psihički i emocionalno, već su je i manipulisali predatori i u finansijskoj nevolji. Gospodin Spirs je kćerki pritekao u pomoć da je zaštiti”.

Kako ističe Džejmijev advokat, kćerku nikada nije prisiljavao na nešto što ne želi, a to uključuje i nastupe.

Sa druge strane, advokat Britni Spirs – Metju Rozengart ističe da ga odluka suprotne strane nije dirnula.

“Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo, međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge”.

Izvor: B92.net

Slični članci

Back to top button