RegionVijesti

Aleksandar Vučić se izvinio Nenadu Stevandiću: Nisam primijetio da mi je pružio ruku (VIDEO)

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio je danas izvinjenje Nenadu Stevandiću, poslaniku u Parlamentu BiH i predsjedniku Ujedinjene Srpske, zbog toga što je se nije rukovao s njim prilikom proslave tzv. Dana srpskog jedinstva 15. septembra.

Proslavi, koja je održana Savskom trgu u Beogradu, prisustvovao je državni vrh Srbije i rukovodstvo Republike Srpske. Stevandić je doživio malu neprijatnost kada je ispružio ruku da se rukuje s Vučičem.

Svečanost se održavala ispred spomenika Stefanu Nemanji. Tamo su stajali članovi delegacije Republike Srpske, među kojima je bio i Stevandić.

U trenutku kad im je prišao predsjednik Srbije, rukovao se sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, predsjednicom RS Željkom Cvijanović i premijerom Radovanom Viškovićem. Međutim, kad je došao red na Nenada Stevandića, Vučić se samo okrenuo, tako da je Stevandićeva ispružena ruka ostala bez stiska.

“Da ne zaboravim da se izvinim gospodinu Stevandiću, jer je neko objavio snimak da sam tobože izbjegao da se rukujem sa njim, a prosto niti sam vidio, samo sam spustio lijevu ruku, izvinjavam se tom dobrom čovjeku iz Banje Luke. Prosto, moj gaf i još jedna greška”, rekao je Vučić.

Izvor: klix

Slični članci

Back to top button