NogometSportVijesti

Misimović objavio “jako skupu” fotografiju iz aviona

Dok se određen dio bh. ekspedicije vratio u Sarajevo, nekolicina bh. reprezentativaca je privatnim letom otputovala u različite evropske zemlje kako bi se na vrijeme vratili klupskim obavezama. 

Iz Lavova su u avionu zajedno letjeli Edin Džeko, Sead Kolašinac i Ermedin Demirović, s njima u avionu je bio i Zvjezdan Misimović, savjetnik predsjednika NS BiH, Vice Zeljkovića.

Misimović je objavio zajedničku fotografiju iz aviona koja bi mogla ponijeti i epitet “jako skupe” obzirom na imena i igračke kvalitete osoba koja se na njoj nalaze.

 

 

Na fotografiji se da primjetiti raspoloženje koje trenutno vlada u našem timu, pogotovo nakon odličnih rezultata u oktobru.

Inače, u prvom meču nakon reprezentativne pauze Džeku s Interom čeka težak ispit kod Lazija na Olimpicu. Demirović s Freiburgom u subotu protiv RB Leipziga otvara novi stadion svog kluba, dok Kolašinac igra tek u ponedjeljak, protivnik Arsenala je Crystal Palace.

U Sarajevo se avionom vratilo deset bh. reprezentativaca Smail Prevljak, Kenan Pirić, Almedin Ziljkić, Ajdin Nukić, Adnan Kovačević, Eldar Ćivić, Branimir Cipetić, Luka Menalo, Elvis Sarić i Aleksandar Jovičića.

Osim fudbalera u avionu za bh. prijestolnicu nalazio se i stručni štab na čelu sa selektorom Ivaylom Petevom te delegacija Saveza predvođena predsjednikom Zeljkovićem.

 

Izvor: SS.ba

 

Slični članci

Back to top button