MagazinShowbiz

Srce kćerke Billa Gatesa osvojio je musliman Nayel

Jennifer Gates (25), kći Billa i Melinde Gates, u subotu poslijepodne udala se za Nayela Nassara (30), a svečanost se održala na 124 hektara velikom porodičnom imanju Gatesovih u Westchesteru u New Yorku.

Nayela je milioner i profesionalni jahač porijeklom iz Egipta. Bračnom paru Nassar je ovo drugo vjenčanje, prvo je bilo u petak navečer u muslimanskoj ceremoniji, piše New York Post.

Zaruke su se odvile prilikom zajedničkog odlaska na skijanje, a Jennifer je povodom ovog trenutka objavila dvije fotografije sretnog događaja uz opis:

“Nayel Nassar, ti si jedan i jedinstven. Ne mogu dočekati da provedemo ostatak života zajedno u ljubavi, rastući i smijući se. Milion puta da!”

Supružnici Nasser upoznali su se zahvaljujući jahanju koje je njihova velika ljubav.

“Uvijek sam voljela konje. Ubijedila sam roditelje da mi dopuste da kao mala krenem s treninzima u lokalnom konjičkom klubu. Nikada nisam mislila da ću se kao danas natjecati. Oduvijek sam mislila da će to biti samo hobi iz djetinjstva, ali toliko sam zahvalan da još uvijek ima mjesta u mom životu.” – otkrila je jednom prilikom.

Izvor: Avaz

Slični članci

Back to top button