Film/TV

Slavni glumac nakon prekida izgleda zaista zapušteno i neprepoznatljivo, fanovi su zabrinuti

Glumac Matthew Perry zvijezda serije Prijatelji navodno je potpisao ugovor za pisanje autobiografije. Perry će navodno u svojoj knjizi iznijeti detalje o događajima iza kulisa ‘Prijatelja’, ali i o svojoj borbi s alkoholizmom i ovisnosti o tabletama. 

Šuška se da će za memoare dobiti sedmeroznamenkasti iznos, a na policama knjižara će navodno biti dostupna već u jesen 2022.

– Puno toga se pisalo o meni u prošlosti. Mislim da je vrijeme da ljudi napokon čuju sve direktno od mene – kazao je Perry o autobiografiji koju piše.

Zanimljivo je da je Matthew kazao kako se ne sjeća dosta vremena koje je proveo na setu serije, pa nije baš jasno kako će doskočiti tom problemu.

Matthew je isto tako prije nekoliko dana uhvaćen ispred kuće u Los Angelesu. Fotografi su ga snimili kako puši cigaretu ispred, a izgleda puno lošije no što je izgledao u HBO-ovom specijalu ili na slikama koje je u zadnje vrijeme objavljivao na društvenim mrežama. Odjeven u plavu košulju i majicu, te trenirku, nije se obazirao na fotografe već je tipkao nešto po mobitelu. Fanovi su već neko vrijeme zabrinuti zbog izgleda zvijezde, a za to krive i prekid sa zaručnicom.

Prekid

Glumac je, inače, nedavno otkrio je da je prekinuo vezu sa 22 godine mlađom zaručnicom Molly Hurwitz.  – Ponekad stvari jednostavno ne uspiju i ovo je jedna od takvih – kazao je glumac i dodao:

– Želim Molly sve najbolje. Više razloga za prekid nije htio odati, a obožavatelji showa iznenađeni su ovakvim raspletom jer se činilo da se glumac oporavlja zbog veze s literarnom agenticom.

Perry je isto tako iznenadio fanove izgledom u specijalu serije ‘Prijatelji’ koji se prikazivao na HBO Max-u.  Činio im se, naime,  dosta čudan. Nerazgovijetno je pričao te je često zurio u prazno. Mnogi su uvjereni da je to zbog dugogodišnje ovisnosti o alkoholu i drogama koja je na njemu ostavila posljedica. 

Nakon svega javio se i producent koji je kazao kako je razlog njegovog čudnog ponašanja to što je išao kod stomatologa nekoliko dana ranije i bio u teškim bolovima.

Kako je sve krenulo?

Ipak, on i zadnjih nekoliko godina iznenađuje pratitelje svojim izgledom, a mnogima nije jasno kako se uspio toliko promijeniti i zapustiti. Matthew danas više nije ni sjena onog sarkastičnog, simpatičnog dečka kojeg su svi obožavali u humorističnoj seriji koja ga je proslavila.

Po epizodi dobivao je i milijun dolara, a žene su mu se bacale u naručje kako bi gledale u njegove “tužne” plave oči. No u privatnom životu događala mu se prava drama, psihički se raspadao. Alkoholizam, ovisnost o tabletama protiv bolova i nekoliko posjeta klinikama za odvikavanje… . Tome je kumovala nesreća koju je doživio 1997. dok je neoprezno vozio jet-ski. Nakon toga patio je od velikih bolova pa mu je liječnik prepisao Vicodin, lijek o kojem je postao ovisan.

– Uzmite ovo, bit će vam lakše, rekao mi je liječnik – prisjetio se Perry te nastavio: – I jesam. Popio sam tabletu i shvatio da se nikad u životu nisam bolje osjećao. Imao sam velikih problema s drogom i alkoholom i nisam mogao prestati.    U “Prijateljima” bio je od 24. do 34. godine.

Izvor: Večernji

Slični članci

Back to top button