Film/TVMagazin

Ovo je trenutno najgledanija serija na Netflixu

Ni jedan dan nakon što je izašla, nova sezona Witchera postala je najgledanija serija na Netflixu. U drugoj sezoni gledatelji nastavljaju pratiti avanture vješca Geralta, princeze Ciri i čarobnjakinje Yennefer, a upoznat će i mnoge druge likove o kojima su obožavatelji čitali u romanima Andrzeja Sapkowskog. 

Osim što je najgledanija serija na Netflixu, Witcher je i broj jedan u Netflixovom Top 10 Croatia trendingu. Potom slijede La Casa de Papel, The Unforgivable, A California Christmas: City Lights, Back to the Outback, Den of Thieves, Hotel Transylvania 3: Summer vacation, Lost in Space, Selling Tampa, A Boy Called Christmas. 

Nova sezona priče o Witcheru dobila je bolje kritike od svoje prethodnice. Od ukupnih 100 posto, na Rotten Tomatoesu je ostvarila 96% na temelju 23 kritike, dok je prva sezona na temelju 91 kritike ostvarila 61%.

Na društvenim mrežama su se javili obožavatelji serije kojima se nova sezona svidjela.

“Wow… Nova sezona Witchera je puno bolja od prethodne”, “Nova sezona je fantastična”, “Više sam uživala u ovoj sezoni, iako mi je i prva bila odlična”, pisali su ljudi.

Slični članci

Back to top button