Četvrtak, 23 Veljača 2017 21:48

Namirnice protiv bora

Bore se nažalost ne mogu izbjeći, ali zato možete spriječiti pojavu novih te ih tako odgoditi za još neko vrijeme. Postoje razni načini kako si možete pomoći, pa tako treba uzeti u obzir određene namirnice protiv bora, zahvaljujući kojima se još dugo nećete morati opterećivati promjenama na koži.

Nije nepoznanica kako postoje razne namirnice koje doprinose boljem zdravlju čovjeka i koje utječu na kvalitetu življenja, omogućujući svakom pojedincu da se bolje osjeća u svom tijelu i da bude zadovoljan ljepotom i zdravljem svoje kože, kose i noktiju.

Ključ je u odabiru onih namirnica koje u sebi imaju dovoljno vitamina, minerala s kojima će koža dobiti sve što joj treba i zahvaljujući kojima više nećete morati razmišljati ne samo o borama, nego i o prištićima te miteserima.

Prije nego krenete razmišljati o tome koju bi hranu trebali jesti, dobro je znati kako je važno osigurati dovoljnu količinu kolagena uz čiju će pomoć koža zadržati elastičnost, svježinu i naravno mladost.

Savjetuje se da na popis stavite namirnice koje u sebi imaju dovoljno omega 3 i omega 6 masnih kiselina, pa će tako konzumiranje hrane poput chia sjemenki, oraha i ribe pomoći da zaštitite kožu od bora.

Izvor: Zanosna.com