Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 22:29

Dosjetljiv poklon djevojci: Godinu nosila zaručnički prsten, a nije ni znala za njega

Osmišljavanje jedinstvenog i simboličnog načina za zaruke zastrašujući je zadatak za svakog muškarca. Ali Terry iz Australije, otišao je korak dalje kada je izabranicu svog srca Annu zaprosio prstenom koji je ona nosila skoro 18 mjeseci, ne znajući za to.

Dijamantni prsten sakrio u drveni privjesak

Draguljar, koji je želio ostati anoniman, sakrio je dijamantni prsten u privjesak koji je Terry sam napravio, prenosi Daily Mail.

Terry je ranije napravio privjesak od borovog drveta koji je Anni poklonio za godišnjicu veze.

Od kada su se prvi put sreli razgovarali su o mjestima koja bi voljeli posjetiti, te su odučili da posjete Škotsku i pećinu Smoo.

- Prije nego što smo stigli do pećine, pitao sam je mogu li uzeti njenu ogrlicu kako bih napravio nekoliko fotografija, te sam iskoristio priliku i nožem razrezao privjesak kako bih otvorio dio gdje je bio sakriven prsten – kazao je Terry.

Uzeo je privjesak, kleknuo i zaprosio svoju djevojku Anu.

- Uvijek sam volio da poklanjam nekome nešto vrijedno, a da te osobe ne znaju pravu vrijednost poklona – našalio se Terry.

Anna je nakon što je otvorila ogrlicu iznenađena bez razmišljanja kazala "Da", te je dodala: "Mogla sam je izgubiti, idiote".

- Bila je i sretna i ljuta na mene, jer je svaki dan nosila nešto što je lako mogla izgubiti bez da zna kolika je vrijednost onoga što nosi – ističe Terry.

Ovaj par uskoro bi se trebao vjenčati.

Izvor: Faktor.ba