Nedjelja, 28 Svibanj 2017 12:34

Neočekivan potez francuske prve dame koji je zasjenio i Melaniju Trump

Melania Trump i Brigitte Macron svojim su modnim izborom plijenile najviše pažnje na svečanoj večeri kraljice Mathilde u Bruxellesu.

Trump i Macron bile su dio uvaženih gošći na svečanoj večeri prvih dama i kraljica koja je održana u dvorcu Royal u Bruxellesu. Američka prva dama već neko vrijeme posebnu pažnju privlači svojim modnim izborima, zbog čega je mnogi uspoređuju i s Jacky Kennedy.

Za ovu priliku Melania je odjenula elagantnu crnu haljinu od čipke do pola lista koju je sparila s crnim sandalama otvorenih prstiju.

Iako je od slavne Slovenke starija čak 17 godina, Brigitte Macron odlučila se za odvažniji kroj koji je naglasio njezine noge. Tačnije, francuska prva dama odabrala je malu crnu haljinu omiljenog dizajnerskog brenda Louis Vuitton koju je sparila s odgovarajućim štikama i torbicom.

Vidjevši grupnu fotografiju prvih dama i kraljica sa svečane večere u Bruxellesu, mnogi su se komentatori na društvenim mrežama zapitali ko je zapravo mlađi u svojim modnim igrama: Brigitte ili Melania?

Izvor: fokus.ba