Ponedjeljak, 27 Veljača 2017 19:31

Imperiali Geneve Emperador – sef za cigare s cijenom od milijun dolara

Neke stvari nisu proizvedene samo kako bi služile svojoj svrsi, već je u njih uloženo toliko vremena, preciznosti, ljubavi i znanja, da gotovo postaju umjetnost.

Emperador Humidor tvrtke Imperiali Geneve jedna je od takvih stvari. Iako se na prvi pogled radi tek o kvalitetno izrađenoj kutiji za pohranu cigara, Emperador je mnogo više od toga. Jednom kada vlasnik unese svoj osobni kod, kutija se otvara prilikom čega otkriva prekrasan turbilion sat koji se sastoji od čak 323 pokretna djela, kao i zasebnih kazaljki koje pokazuju temperaturu i postotak vlage unutar kutije kako bi cigare bile pohranjene u idealnim uvjetima dok čekaju na svoj red.

Naravno, humidor dolazi sa zalihom od 24 vrhunskih Grand Cru cigara od kojih je svaka umotana u zlatni listić i prije toga puštena na odležavanje punih 48 mjeseci. Uz to što skriva zalihu vrhunskih cigara, prednja strana kutije posjeduje i pretinac u kojem se nalaze lasersko vođeni rezač cigara, stolni upaljač i pepeljaru, koji su kao i sve u vezi ovog humidora dizajnirani i izvedeni vrhunski do najmanjih detalja.

Naravno, sve u vezi ovog humidora odiše luksuzom što nije ni čudno s obzirom da mu se cijena kreće oko nevjerojatnih milijun dolara. Da, niste krivo pročitali svotu u naslovu, ali unatoč tome, sigurni smo da će biti onih koji će biti spremni iskeširati toliki novac kako bi mogli uživati u luksuzu koji Emperador nudi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: macho.rtl.hr