Nedjelja, 12 Ožujak 2017 22:29

Ušla je u sobu i zatekla zagrljene sinove: Kada je čula šta stariji šapuće bebi, SRCE JOJ SE SLOMILO

Kada imate dvoje djece, tišina koja dopire iz sobe u kojoj borave obično je znak da se sprema neki džumbus. To je pomislila i ova mama. Ali kada je ušla u dnevnu sobu, prizor koji je zatekla slomio joj je srce.

Šeril Blenksbi iz Australije znala je da se nešto sprema, ali nije znala da će joj to slomiti srce. Zatekla je trogodišnjeg sina Vilijama kako nježno grli i šapuće svom mlađem bratu Tomasu.

Vilijam je Tomasu položio dlan na obraz i šaputao: "Tvoj stariji bata je tu, sve je u redu". Tomas, koji sada ima 13 nedjelja, rođen je sa ranicom na desnoj ruci koja je izgledala kao biljeg. Nije imao nikakve simptome neke bolesti. Međutim, sa šest nedjelja, ljekari su mu našli kvržicu u abdomenu. Ispostavilo se da ima tumor iznad bubrega. Bio je na operaciji na kojoj mu je odstranjen i bubreg i posle koje su ljekari ustanovili da je u pitanju rijedak i agresivan tip raka, rabdoidni tumor, koji se najčešće javlja kod beba i mlađe djece. Svega 25 slučajeva godišnje se zabilježi u cikeloj Americi.

Rabdoidni tumor se najčešće javlja u bubrezima, ali se može javiti i u mekom tkivu mozga, odakle se dalje širi po tijelu. Svega 30 odsto pacijenata uspije da ga pobjedi, a i dalje ne postoji dogovorena terapija za njega.

I zato Šeril, njen suprug Džon i mali Vilijam svaki trenutak provode sa malenim Tomasom

- Srce mi se slama svaki put kada mi se Tomas osmjehne jer znam koliko će mi jednom nedostajati taj osmikeh. I kad mislim da ne mogu da izdržim više bola, vidim na njegovom licu da je u neizdrživim bolovima, i tada mislim da ću ja umrijeti od muke. Probudim se u nadi da je sve ovo samo ružan san, a onda vidim Tomasa u bolovima, i znam da je na žalost sve java. Svake noći mogu samo da se pomolim da nam to nije posljednja zajednička noć - rekla je Šeril medijima.

 

 

Izvor: thesun.co.uk

Preporučujemo:

Mama pjevala bebi: Njena reakcija je nešto najslađe što ćete vidjeti danas! (VIDEO)

Savjeti: Mudar trik kojim je tata od mene napravio ljubitelja knjiga sa osam godina

Kad roditelj nesvjesno uništava dijete: 10 poteza koji ostavljaju teške posljedice na psihu!