Nedjelja, 19 Ožujak 2017 22:30

Beskućnika transformisali u hipstera za kojim se djevojke okreću

Da je samo malo potrebno kako bismo usrećili nekoga i iz korijena mu promenili život pokazuje ova simpatična priča koja nam dolazi iz Španije.

Hosea Antonio već 25 godina znaju kao beskućnika sa ulica Majorke. Sada je postao zgodni hipster za kojim se svi okreću ne shvatajući ko je zapravo on.

Kada je u salon La Salvaherija ušao zapuštenog izgleda, sjede kose i brade nije ni pretpostavljao da će izaći kao potpuno druga osoba.

– Jebote, ovo je nevjerovatno, da li sam to ja?! Niko me neće prepoznati dok ne kažem ko sam – začuđeno je izjavio pošto se pogledao u ogledalo.

Odmah se iz salona uputio u fensi bar u kojem je honorarno radio i pomagao gostima da parkiraju automobil. Vlasnik bara mu je poslužio pivo ne pretpostavljajući ko se nalazi ispred njega.

Ni on nije mogao da poveruje u svoj novi izgled
Ni on nije mogao da povjeruje u svoj novi izgled Foto: Facebook / Facebook

Inače, bivši električar Hose Antonio patio je od depresije što je ubrzo dovelo do toga da završi na ulici. Njegovu transformaciju odlučio je da zabilježi filmski producent Dr Filmgood i postavi je na Fejsbuk.

Zanimljivo je da je video nastao u julu 2015. godine, ali je tek prije nekoliko dana uz ovu interesantnu priču postao viralan.

Hose Antonio i dalje izlgeda lijepo, osim što je vratio sedu kosu i bradu, ali više ne živi na ulici. Ipak, posao i dalje traži. Nakon što je jedna španska televizija emitovala prilog o njemu od kompanije koja je željela da ostane anonimna je dobio finansijsku pomoć.

– To nije bila samo promjena izgleda. Ovo mi je promijenilo život. Sada samo želim pristojan posao – rekao je.

 

Izvor: Bulevar