Utorak, 02 Svibanj 2017 15:28

Isidora Bjelica se razvodi, kao razlog navodi svoju bolest

Spisateljica rodom iz Sarajeva, poznata po svom do sada stabilnom braku s redateljem Nebojšom Pajkićem, nagovijestila je razvod.

S obzirom da se već nekoliko godina bori s teškom bolešću, Bjelica smatra da je vrijeme da se povuče iz braka: 

 "Nebojša polako puca. Da nisam ovako ograničena vremenom, pa da ga oslobodim sebe na sudu. Mnogo mu je teško. Razumem ja to. Teško mu je, kao Vili i Lavu, zato se trudim da ponekad se sklonim, otputujem kod prijateljica. Ima trenutaka kada mi se plače i ja tada plačem. Imam pravo na to" - rekla je Isidora u intervjuu za beogradski  "Alo!", te naglasila:
 
"Gledaću da se negde sklonim da ne smetam nikome.".
 
"Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede a kada na to dodate najtežu opaku bolest koja bukvalno sve razori onda nije čudo što ljudi ne mogu dalje. Problem je što su bolesni i njihove porodice prepusteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata jer niko ne želi da se podseća da život moze biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira pa i ljudska bol i patnja.. Ako ne umreš brzo postaješ dosadan, patetičan i gnjavator... Instant zivot, instant ljubav instant smrt....Strašno je šta rak uradi svakoj porodici....sa druge strane svako ima svoj kapacitet izdržljivosti i to se ne može nikome zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi...Dobar deo moje patnje proizlazio je iz mog romanticnog pogleda na svet i ljude, eto ni bolest da me skine sa toga", rekla je Bjelica.  

Izvor: Radiosarajevo.ba 

Preporučujemo:

Edo Maajka preko Facebooka traži da posudi Ladu Nivu

Kakav je život zapravo vodio Bogoljub Mitić Đoša

Preminuo poznati srpski glumac Bogoljub Mitić Đoša