Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 11:32

Božo Vrećo otkrio zbog koga ide u Beograd: Udaje se za sina legendarnog srbijanskog pjevača

Božo Vrećo, popularni pjevač sevdalinki iz Foče, potvrdio je na svom Facebook profilu vijest koju su mediji prenijeli nakon njegovog nedavnog koncerta u Beogradu - da se udaje i seli u Beograd.

- Dragi moji, znate da ja nikad ništa ne krijem od vas pa zato i pišem ovog jutra da vas lijepo obavijestim o svemu vezano za moju vezu, jer se već piše o udaji/ženidbi, kako god. Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene, već idući mjesec mi se selimo u naš dom, moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu – napisao je Vrećo na Facebooku.

Vrećo je dodao i da još nije utvrđen tačan datum vjenčanja, ali da će se to svakako desiti ove godine u intimnoj atmosferi, bez pruisustva medija.

Kako piše Slobodna Bosna, ljubav Bože Vreće je također muzičar Marko Luis, sin poznatog pjevača i muzičara Luisa koji je poginuo prije nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći. Vrećo i Luis, kažu njihovi prijatelji, u vezi su duže vrijeme, a nedavno su se zajedno fotografirali na beogradskoj Skadarliji.

Izvor: Faktor.ba 

Preporučujemo:

Edo Maajka preko Facebooka traži da posudi Ladu Nivu

Kakav je život zapravo vodio Bogoljub Mitić Đoša

Preminuo poznati srpski glumac Bogoljub Mitić Đoša