Srijeda, 31 Svibanj 2017 00:32

Princ William u emotivnom intervjuu priznao da je 20 godina patio za majkom

U dirljivom i iskrenom intervjuu za magazin "GQ" princ William govorio je otvoreno o svojoj majci princezi Diani i priznao da mu je dugo trebalo da se pomiri s tim da je preminula. Tom prilikom je sa suprugom Kate Middleton i njihovom djecom Georgeom i Charlotte te psom Lupom pozirao u porodičnom vrtu.
 
Prošle godine je princ William sa suprugom Kate Middleton i bratom Harryjem pokrenuo kampanju koja ima za cilj potaknuti ljude da govore o mentalnom zdravlju.

"Danas sam mnogo bolje nego prije i mogu otvoreno razgovarati o njoj, ali trebalo mi je skoro 20 godina da dođem na taj nivo", rekao je princ William.

Istakao je kako je na brutalan način izgubio najveći oslonac u životu te kako se konačno uspio navići na tu činjenicu.

"Još uvijek je teško jer je u to vrijeme bilo veoma bolno. Nije to tuga kao kod većine ljudi, jer u ovom slučaju svi znaju priču i to je drugačija situacija. Ne možete se skrivati ili odlučiti da ne dijelite s drugima tu priču", rekao je William.

Naglasio je da cijeni podršku svoje porodice i da se bori za privatnost jer želi odgajati djecu u sretnom, stabilnom i sigurnom svijetu.

"Želim da George odrasta u pravom, živom okruženju, a ne iza zidina palače. Mediji to otežavaju, ali borim se za to da imaju normalan život", rekao je.

Također je priznao da bi volio da je njegova majka mogla upoznati Kate i gledati njegovu djecu kako odrastaju.

"Volio bih da je tu da me posavjetuje, volio bih da je upoznala Catherine. Tužan sam jer se to neće dogoditi i jer je moja djeca nikada neće upoznati", priznao je William za GQ.
 
Izvor: Klix.ba 

Preporučujemo:

Edo Maajka preko Facebooka traži da posudi Ladu Nivu

Kakav je život zapravo vodio Bogoljub Mitić Đoša

Preminuo poznati srpski glumac Bogoljub Mitić Đoša