Četvrtak, 01 Lipanj 2017 19:52

Indira napustila grupu Colonia nakon 21 godine

Bend Colonia odlazi u povijest. Najavila je to pjevačica Indira Levak na svom Instagramu i time dala do znanja da se razilazi od Borisa Đurđevića.

"Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i da realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca, svoju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje svoje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira", poručila je.

Podsjetimo, Coloniju su 1996. godine osnovali Boris Đurđević i Tomislav Jelić iz Vinkovaca, a kao pjevačicu angažirali su Indiru. Šuškanja o kraju Colonije pojavila su se kad ju je napustio Jelić, no Đurđević i Levak nastavili su dalje snimati pjesme., piše Index.

Izvor: Index.hr 

Preporučujemo:

Balašević: U Tuzli sam ja domaći, na svome

Pogledajte novi videospot Dubioza kolektiva: "Himna generacije" je pjesma o ljubavi prema sekiraciji

Celine Dion izvedbom "My Heart Will Go On" zasjenila sve na Billboard Music Awards